Transport

Het transport van de gehuurde inventaris naar de woning

Inrichten

Wij richten uw huis woonklaar in

Weer ophalen

Het ophalen van de inventaris na de verhuurperiode

Wie zijn wij?

Furniture Lease is een echt familiebedrijf dat ruim 25 jaar geleden is opgericht door Dirk Jan.

”Mijn eerste opdracht was voor een grote multinational in het zuiden van ons land. Het inrichten van de woningen voor werknemers vanuit het buitenland is toen gestart. Mijn zus Tineke is in 1999 haar steentje bij gaan dragen. Wij hebben destijds onze kennis over woninginrichting, sales en service gebundeld.”

We gaan net een stapje verder…

We hebben een grote voorraad meubels en huishoudelijke artikelen. Ook het transport is in eigen beheer. Hierdoor kunnen we zeer snel leveren. Daarnaast zijn we altijd bereikbaar voor vragen, aanvragen en het op zeer korte termijn inrichten van een woning.

Ervaren en professioneel

“Wij regelen alles van A tot Z. De woning is ingericht en klaar om in te wonen, zodra de nieuwe bewoners het vliegtuig uitstappen.”
Dirk Jan en Tineke van Furniture Lease

Voor al uw vragen hebben wij één aanspreekpunt:

Tineke
06 – 20 74 35 16

Op locatie kunt u al uw vragen stellen aan:

Dirk Jan
06 – 53 53 88 38

Waarom Furniture Lease?

U voelt zich meteen thuis door onze service in uw nieuwe huis. Bij binnenkomst is het bed opgemaakt, zijn de keukenkasten ingericht en is de TV aangesloten. Werkt iets onverhoopt niet? Wij lossen het altijd snel op. 

 • Persoonlijk contact met onze opdrachtgevers
 • Professionaliteit en de beste persoonlijke service
 • Geen kantoortijden, gewoon altijd bereikbaar
 • Morgen een huis tijdelijk inrichten? Wij hebben een grote voorraad meubels in eigen beheer en regelen een woonklaar huis voor u
 • Geen extra kosten, alle meubels worden geleverd en weer opgehaald voor één duidelijke prijs
 • Laagste prijsgarantie

Voor wie zijn we er?

 • Expats
  Bent u op zoek naar een tijdelijke woning in Nederland? Wij zorgen voor de tijdelijke inrichting van uw huis. Is uw eigen inboedel onderweg in een zeecontainer? We zorgen dat het huis leeg is, zodra de container is aangekomen.
 • Relocaters
  Wanneer expats tijdelijk gehuisvest moeten worden, zorgen wij voor een woonklaar huis. We regelen alles vanaf de aanvraag. U heeft altijd één aanspreekpunt.
 • Verhuurmakelaars
  Bij ons kunt u tijdelijke meubels huren voor de verkoop van een huis. Een ingerichte woning is een stuk aantrekkelijker om te verhuren of verkopen. Voor de particuliere verhuur, maar ook om arbeidsmigranten te huisvesten. Wij zorgen dat het hen aan niets ontbreekt.
 • Woningcorporaties
  Gaat u als woningcorporatie woningen renoveren, dan is het nodig om de bewoners tijdelijk te huisvesten. Zo hebben ze geen last van de renovatiewerkzaamheden. We richten wisselwoningen en rustwoningen volledig voor u in.

Kortom, wij zijn er voor iedereen die tijdelijk een woonklaar huis nodig heeft.

Ontvang snel en vrijblijvend een offerte!