Woonklaar
geleverd

Kasten ingericht en bedden opgemaakt

Inclusief styling
en verzekeringen

Één duidelijke prijs zonder
bijkomende kosten

Direct persoonlijk
contact

Voor vragen en opmerkingen kunt u
ons snel persoonlijk bereiken

25 jaar uw vertrouwde partner bij tijdelijk wonen

Furniture Lease is al meer dan 25 jaar uw vertrouwde partner bij tijdelijk wonen. Onze opdrachtgevers zijn niet alleen multinationals, maar ook ambassades, makelaars, beheermaatschappijen, verhuizers en relocation services. Ook projectontwikkelaars en woningcoöperaties maken gebruik van de unieke service die Furniture Lease biedt.

Woonklaar geleverd

Transport van en naar de woning, installatie en montage, styling én benodigde verzekeringen zijn bij ons ALTIJD inclusief. Bij eventuele defecten assisteert onze inhouse servicedienst u binnen 24 uur. Leveringen verzorgen wij door heel Nederland.

Bij ons kunt u zeker ook terecht als particulier. Het is goed te weten dat Furniture Lease mogelijkheden heeft binnen ieder budget.

Snel een thuis in uw nieuwe huis

Bij Furniture Lease huurt u niet alleen meubilair, maar heeft u ook een ruime keuze uit audiovisueel apparatuur, witgoed, keukengerei en woonlinnen.

Gaat u verhuizen naar of vanuit Nederland en is de zeecontainer met uw huisraad nog onderweg? Neem dan contact met ons op. Wij bieden tijdelijke meubelverhuur met zeer snelle, persoonlijke en kwalitatief uitstekende service.

Wisselwoningen, projectinrichtingen en verkoopstyling

Furniture Lease assisteert vakkundig bij grote projecten. Wij hebben een ruime ervaring in het inrichten van wisselwoningen binnen de zorgsector. Ook verzorgen wij voor u een eigentijdse en geoptimaliseerde woningpresentatie.

Snel offerte aanvragen

Ik wil snel een vrijblijvende offerte ontvangen!

Kant & Klaar pakket

Zelf samenstellen